اخذ ویزا

اخذ ویزا

فهرست مطالب

شرایط اخذ ویزا

شرایط اخذ ویزا چگونه است؟ برای دریافت ویزای کشورهای مختلف چه مدارک و شرایطی نیاز است؟ اگر هدف تان سفرهای خارجی باشد قطعاً با موضوع اخذ ویزاهای مختلف مانند اخذ ویزای کانادا یا ویزای آمریکا مواجه خواهید شد که این ویزا ممکن است به صورت ویزای تجاری و یا ویزای توریستی کشورهای مختلف از جمله ویزای توریستی هلند، ویزای توریستی کانادا و غیره باشد. ویزا در واقع نوعی مجوز جهت مسافرت به کشورهای خارجی است و فردی که قصد خروج از کشور را داشته باشد در مرحله نخست باید از کشور مقصد اجازه دریافت کند. ویزاها انواع مختلفی دارند که ویزای تجاری نمونه‌ای از آن است. در این مقاله اخذ ویزا را بررسی می‌ کنیم.

آشنایی با اخذ ویزا

گفتیم که شما جهت هر نوع مسافرت خارجی از جمله مسافرت کاری، تحصیل و یا گردش توریستی نیاز به ویزا خواهید داشت، در واقع ویزا نوعی مجوز محسوب می‌ شود که شما برای مسافرت به کشورهای خارجی به آن نیاز خواهید داشت، یعنی وقتی بخواهید به یک کشور خارجی وارد شوید در ابتدا باید از همان کشور اجازه گرفته باشید، یعنی به کنسولگری آن جا مراجعه کرده و درخواست اخذ ویزا کنید. برای دریافت ویزا هم نمی‌ توانید هیچ تعرفه یا مبلغی را مشخص کنید. نمونه از دلایلی که نمی‌ توان مطابق با آن ها سقف قیمت برای ویزا مشخص کرد عبارتند از:

دلیل اول

ویزاها انواع مختلفی دارند، مانند ویزای تجاری، ویزای کار، ویزای درمانی، ویزای توریستی، ویزای تحصیلی و غیره که طبیعتاً نیز تمامی این ویزاها دارای تعرفه‌ های متفاوتی خواهند بود، بنابراین باید برای آن که از قیمت ویزای مورد نظر آگاه شوید، ابتدا نوع آن را مشخص کنید.

دلیل دوم

هزینه دریافت کلیه ویزاهای ذکر شده در هر کشوری متفاوت است، بنابراین نمی‌ توان یک قیمت کلی برای تمامی آن ها ارائه داد. از طرفی نیز نرخ ارز و نوسانات ارزی موضوع مهم و تاثیرگذاری جهت به دست آوردن قیمت ویزا می‌ باشد.

مدارک لازم برای اخذ ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزا

سفارتخانه‌ های مختلف برای دادن ویزا به متقاضیان معمولا مدارک مختلف و متنوعی را دریافت می‌ کنند که البته بسیاری از این مدارک به صورت مشترک می‌ باشند و تنها برخی از آن ها با توجه به قوانین کشور مقصد و نوع ویزای مورد نظر متفاوت است، اما به طور کلی شما باید شرایط و مدارک زیر را داشته باشید که به صورت عمومی برای دریافت کلیه ویزاها لازم است:

پاسپورت

نخستین مدرک جهت داشتن ویزا پاسپورت است که باید دارای ۶ ماه اعتبار باشد.

شناسنامه

دومین مدرک مهم برای متقاضی نیز شناسنامه می‌ باشد که باید به صورت ترجمه شده به کنسولگری ارائه شود.

گواهی تمکن مالی

فردا متقاضی باید بتواند اسناد در خصوص گردش حساب خودش را به اثبات رساند، یعنی توانایی تمکن مالی را داشته باشد.

مراحل اخذ ویزا

مراحل اخذ ویزا

برای دریافت ویزاهای مختلف از جمله ویزای توریستی چک، ویزای تجاری شنگن، ویزای توریستی اتریش و غیره در قدم نخست شما باید نوع کشور مقصد و نوع ویزا را مشخص کنید، سپس مدارک لازم در این خصوص را جمع آوری کرده و تمامی آن ها را به کنسولگری همان کشور تحویل دهید.

پس از تحویل دادن مدارک تنها یک کار لازم است که انجام دهید و آن هم پیگیری مراحل کار است که این کار می‌ تواند به صورت پیگیری مستقیم یا غیر مستقیم باشد. حتی می‌ توانید خودتان برای اخذ ویزا درخواست کرده یا این کار را به وسیله یک واسطه دیگر انجام دهید.

مراجعه حضوری به کنسولگری نخستین روش برای اخذ ویزا می‌ باشد که در این حالت شما مدارک خودتان را به صورت مستقیم تحویل خواهید داد، البته این روش زمان زیادی را از شما خواهد گرفت، بنابراین بهتر است که روش‌ های دیگری را برای اخذ ویزا امتحان کنید که یکی از آن ها سپردن کلیه کارها به مراکز اخذ ویزا و آژانس‌ ها می‌ باشد.

به این ترتیب می‌ توانید در زمان صرفه‌ جویی کنید و تنها کافی است که کلیه مدارک خودتان را به آژانس مورد نظر تحویل داده و منتظر بمانید تا آن ها اقدامات لازم در این خصوص را انجام دهند.

اخذ ویزا

انواع ویزاها

ویزاهای مهمی که معمولاً افراد با آن ها سر و کار دارند عبارتند از:

ویزای ترانزیت

این ویزا نوعی ویزای کوتاه مدت محسوب می‌ شود، یعنی اگر پرواز شما به صورت ترانزیت‌ دار باشد، باید در یک کشور میانی چند ساعتی را منتظر پرواز بعدی باشید، به بیان ویزای ترانزیت نوعی مجوز جهت حضور چند ساعته ر کشور میانی می‌ باشد.

ویزای توریستی

این نوع از ویزا نیز به صورت کوتاه مدت و برای مسافرت‌ های توریستی صادر می‌شود که با استفاده از آن می‌ توانید به گشت و گذار و دیدن مکان‌ های گردشگری کشور مقصد بپردازید و اجازه هیچ گونه کار یا فعالیت دیگر یا حتی اقامت با آن را نخواهید داشت.

ویزای کار

این نوع از ویزا مناسب آن دسته از افرادی است که قصد پیدا کردن کار در کشور مقصد را دارند.

ویزای درمانی

ویزای درمانی برای درمان بیماری‌ های خاصی است که به کشور مقصد سفر می‌کنید. در این حالت ویزای درمانی برای شما صادر می‌ شود که دقیقاً مطابق با مدارک پزشکی بیمار و طبق شرایط خاص صادر خواهد شد.

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی نیز نوع ویزای اقامت به صورت کوتاه مدت می‌ باشد که هدف از اخذ آن ادامه تحصیل در کشور مقصد است.

ویزاها متناسب با اهداف و اساس مسافرت تقسیم بندی نخواهند شد و در یک دسته‌ بندی دیگر می‌ توان انواع ویزاها را به شکل زیر معرفی کرد:

  1. ویزای یکبار ورود
  2. ویزای مولتی
  3. ویزای محض ورود
  4. ویزای الکترونیکی
  5. ویزای بازدید کننده یا کوتاه مدت

نتیجه‌ گیری

در این مقاله اخذ ویزا، شرایط آن، نحوه دریافت انواع مختلف ویزاها و غیره بررسی شد. گفتیم که ویزا نوعی مجوز جهت ورود به هر کشوری می‌ باشد که این کشورها برای به دست آوردن ویزای شان شرایط و مقررات متفاوتی نیز دارند که شما موظف هستید مطابق با این شرایط و مقررات نسبت به اخذ ویزای همان کشور اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم درخواست

روش اول (بهترین روش) : تکمیل فرم مشاوره رایگان

پرکردن فرم تنها بیست ثانیه زمان میبرد 

پس از تکمیل ، مشاور با شما تماس خواهد گرفت و متناسب با شرایط و مدارک تان، به شما مشاوره خواهند داد